iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev 2 nye telefoner lanceret i sverige fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er 4.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan højt set det selvsamme. desuden er der heller ikke så stor prisforskel på de to modeller, så det er ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige pengebeløb. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve fleste fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er overhovedet ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt almindelige forbrugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et højt kvalitetsløft. iphone 6 har en anderledes billedchip, der både er hurtigere og mere behagelig til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får flere pletskud, og flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man filmer video er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer smukke farver, og så har den livefokus, hvilket laver at fotografiapparatet hele klokken stiller præcist. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne optager med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s bare filmer med det halve.