iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev 2 nye smartphones kastet i sverige fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er fem5”. derudover er næsten alt ens, og de kan højt set det samme. desuden er der heller overhovedet ikke så stor prisforskel på de to modeller, så det er virkelig ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige priser. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve fleste fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man handler på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden telefontelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale brugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et kæmpe kvalitetsløft. iphone 6 har en flot billedchip, der både er hurtigere og mere behagelig til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelte at man får flere pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man optager video er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket gør at fotografiapparatet hele tiden stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s bare optager med det halve.