iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev 2 nye mobiler lanceret i danmark fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan kæmpe set det samme. desuden er der heller ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er overhovedet ikke det, der afgør om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige omkostninger. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve fleste fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man koncentrerer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale forbrugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et stort kvalitetsløft. iphone 6 har en brugt billedchip, der både er hurtigere og mere tryg til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelt at man får adskillige pletskud, og adskillige og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man filmer video er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer flotte farver, og så har den livefokus, hvilket gør at kameraet hele klokken stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne optager med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s kun optager med det halve.