iPhone 6: Apples supermobil


i 201fire blev to nye smartphones lanceret i norge fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan bredt set det samme. desuden er der heller ikke så stor prisforskel på de 2 modeller, så det er virkelig ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige priser. man kan få de ægte applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden telefontelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale brugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et bredt kvalitetsløft. iphone 6 har en anderledes billedchip, der både er hurtigere og mere behagelig til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelt at man får flere pletskud, og flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man filmer film er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket laver at fotografiapparatet hele klokken stiller skarpt. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s kun optager med det halve.