iPhone 6: Apples supermobil


i 201fire blev 2 nye smartphones startet i danmark fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er 5fem”. derudover er næsten alt ens, og de kan højt set det samme. desuden er der heller slet ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er ikke det, der afgør om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige beløb. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve fleste fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er virkelig ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt almindelige forbrugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et højt kvalitetsløft. iphone 6 har en ny billedchip, der både er hurtigere og mere sikker til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får flere pletskud, og adskillige og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man filmer film er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket laver at kameraet hele klokken stiller præcist. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s kun filmer med det halve.