iPhone 6: Apples supermobil


i 201fire blev 2 nye telefoner startet i danmark fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er 4.7”, men plusmodellen er 55”. derudover er næsten alt ens, og de kan stort set det samme. desuden er der heller ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er virkelig ikke det, der afgør om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige priser. man kan få de originale applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve fleste fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er slet ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden telefontelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt ordinær forbrugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et stort kvalitetsløft. iphone 6 har en moderne billedchip, der både er hurtigere og mere tryg til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelte at man får endnu flere pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man optager video er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket laver at kameraet hele tiden stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne optager med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s kun optager med det halve.