iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev to nye telefoner lanceret i sverige fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er 4.7”, men plusmodellen er 55”. derudover er næsten alt ens, og de kan bredt set det selvsamme. desuden er der heller slet ikke så stor prisforskel på de to modeller, så det er slet ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige omkostninger. man kan få de originale applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve enormt mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er virkelig ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt ordinær forbrugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et kæmpe kvalitetsløft. iphone 6 har en gammel billedchip, der både er hurtigere og mere sikker til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelt at man får endnu flere pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man optager film er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer flotte farver, og så har den livefokus, hvilket laver at fotografiapparatet hele tiden stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s bare optager med det halve.