iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev to nye telefoner startet i danmark fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan stort set det selvsamme. desuden er der heller slet ikke så stor prisforskel på de to modeller, så det er slet ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige priser. man kan få de originale applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve fleste fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er overhovedet ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt almindelige brugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et stort kvalitetsløft. iphone 6 har en moderne billedchip, der både er hurtigere og mere sikker til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelt at man får endnu flere pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man optager video er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer flotte farver, og så har den livefokus, hvilket gør at kameraet hele tiden stiller præcist. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne optager med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s kun filmer med det halve.