iPhone 6: Apples supermobil


i 201fire blev to nye telefoner lanceret i norge fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er 55”. derudover er næsten alt ens, og de kan højt set det samme. desuden er der heller virkelig ikke så stor prisforskel på de 2 modeller, så det er slet ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige omkostninger. man kan få de originale applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale brugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et bredt kvalitetsløft. iphone 6 har en moderne billedchip, der både er hurtigere og mere tilpas til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får endnu flere pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man optager video er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer smukke farver, og så har den livefokus, hvilket laver at kameraet hele klokken stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s kun optager med det halve.