iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev 2 nye smartphones lanceret i sverige fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er 4.7”, men plusmodellen er 55”. derudover er næsten alt ens, og de kan kæmpe set det selvsamme. desuden er der heller virkelig ikke så stor prisforskel på de to modeller, så det er virkelig ikke det, der afgør om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige priser. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve enormt mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er overhovedet ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale brugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et højt kvalitetsløft. iphone 6 har en gammel billedchip, der både er hurtigere og mere tryg til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får adskillige pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man filmer film er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer flotte farver, og så har den livefokus, hvilket gør at kameraet hele tiden stiller præcist. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s kun optager med det halve.