iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev 2 nye smartphones startet i norge fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er 55”. derudover er næsten alt ens, og de kan højt set det samme. desuden er der heller slet ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er virkelig ikke det, der afgør om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige omkostninger. man kan få de originale applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve enormt mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man handler på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden telefontelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt almindelige brugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et højt kvalitetsløft. iphone 6 har en gammel billedchip, der både er hurtigere og mere tryg til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får flere pletskud, og flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man filmer film er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer flotte farver, og så har den livefokus, hvilket gør at fotografiapparatet hele tiden stiller præcist. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s bare optager med det halve.