iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev to nye telefoner lanceret i norge fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er 4.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan højt set det samme. desuden er der heller ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er overhovedet ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige pengebeløb. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man koncentrerer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er virkelig ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale brugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et højt kvalitetsløft. iphone 6 har en brugt billedchip, der både er hurtigere og mere behagelig til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får adskillige pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man filmer film er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer smukke farver, og så har den livefokus, hvilket gør at fotografiapparatet hele klokken stiller skarpt. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne optager med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s bare filmer med det halve.