iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev to nye telefoner startet i sverige fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er 4.7”, men plusmodellen er 55”. derudover er næsten alt ens, og de kan kæmpe set det samme. desuden er der heller slet ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er overhovedet ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige priser. man kan få de ægte applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve enormt mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man koncentrerer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er virkelig ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt ordinær brugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et stort kvalitetsløft. iphone 6 har en moderne billedchip, der både er hurtigere og mere tryg til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelte at man får adskillige pletskud, og flere og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man optager video er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket laver at kameraet hele klokken stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s kun filmer med det halve.