iPhone 6: Apples supermobil


i 201fire blev to nye smartphones kastet i norge fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan bredt set det samme. desuden er der heller slet ikke så vigtig prisforskel på de 2 modeller, så det er slet ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige pengebeløb. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve fleste fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er slet ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt almindelige forbrugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et højt kvalitetsløft. iphone 6 har en brugt billedchip, der både er hurtigere og mere tryg til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelte at man får endnu flere pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man filmer film er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket gør at kameraet hele klokken stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s kun filmer med det halve.