iPhone 6: Apples supermobil


i 201fire blev to nye mobiler kastet i norge fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er fem5”. derudover er næsten alt ens, og de kan højt set det samme. desuden er der heller ikke så stor prisforskel på de to modeller, så det er virkelig ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige beløb. man kan få de originale applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er virkelig ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale forbrugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et bredt kvalitetsløft. iphone 6 har en brugt billedchip, der både er hurtigere og mere tryg til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelte at man får adskillige pletskud, og flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man filmer film er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer flotte farver, og så har den livefokus, hvilket laver at fotografiapparatet hele tiden stiller præcist. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s bare optager med det halve.