iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev to nye smartphones kastet i sverige fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan højt set det samme. desuden er der heller slet ikke så stor prisforskel på de 2 modeller, så det er overhovedet ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige pengebeløb. man kan få de ægte applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man handler på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale forbrugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et stort kvalitetsløft. iphone 6 har en brugt billedchip, der både er hurtigere og mere sikker til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelt at man får endnu flere pletskud, og flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man filmer video er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer flotte farver, og så har den livefokus, hvilket gør at kameraet hele tiden stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s kun optager med det halve.