iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev 2 nye telefoner lanceret i sverige fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er 4.7”, men plusmodellen er fem5”. derudover er næsten alt ens, og de kan kæmpe set det selvsamme. desuden er der heller slet ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er overhovedet ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige pengebeløb. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man handler på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er slet ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt almindelige brugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et bredt kvalitetsløft. iphone 6 har en ny billedchip, der både er hurtigere og mere sikker til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelte at man får endnu flere pletskud, og flere og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man optager film er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer smukke farver, og så har den livefokus, hvilket laver at kameraet hele klokken stiller præcist. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s bare optager med det halve.