iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev 2 nye telefoner startet i sverige fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er 5fem”. derudover er næsten alt ens, og de kan kæmpe set det samme. desuden er der heller overhovedet ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er overhovedet ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige priser. man kan få de originale applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve enormt mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man handler på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er virkelig ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale forbrugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et bredt kvalitetsløft. iphone 6 har en anderledes billedchip, der både er hurtigere og mere sikker til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får adskillige pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man filmer film er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket laver at fotografiapparatet hele tiden stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne optager med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s bare filmer med det halve.