iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev 2 nye telefoner kastet i sverige fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er fem5”. derudover er næsten alt ens, og de kan bredt set det samme. desuden er der heller slet ikke så stor prisforskel på de 2 modeller, så det er ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige beløb. man kan få de originale applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve enormt mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke før set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden telefontelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale brugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et kæmpe kvalitetsløft. iphone 6 har en flot billedchip, der både er hurtigere og mere tilpas til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får endnu flere pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man filmer video er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer flotte farver, og så har den livefokus, hvilket laver at fotografiapparatet hele tiden stiller præcist. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne optager med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s bare filmer med det halve.