iPhone 6: Apples supermobil


i 201fire blev to nye smartphones startet i danmark fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan bredt set det selvsamme. desuden er der heller overhovedet ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er virkelig ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den før fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige pengebeløb. man kan få de ægte applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man koncentrerer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er slet ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden telefontelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale brugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et bredt kvalitetsløft. iphone 6 har en brugt billedchip, der både er hurtigere og mere tilpas til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelte at man får adskillige pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man optager film er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket laver at fotografiapparatet hele klokken stiller skarpt. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s bare optager med det halve.