iPhone 6: Apples supermobil


i 201fire blev to nye smartphones lanceret i norge fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er 4.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan bredt set det samme. desuden er der heller slet ikke så stor prisforskel på de 2 modeller, så det er overhovedet ikke det, der afgør om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige omkostninger. man kan få de ægte applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve fleste fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i softwaren.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden mobiltelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt ordinær brugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et kæmpe kvalitetsløft. iphone 6 har en moderne billedchip, der både er hurtigere og mere sikker til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelte at man får adskillige pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man optager video er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket laver at kameraet hele klokken stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne optager med 60fps, dvs. 60 billeder i sebaredet, hvor 5s bare optager med det halve.