iPhone 6: Apples supermobil


i 201fire blev to nye smartphones lanceret i danmark fra apple, netop iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan stort set det selvsamme. desuden er der heller overhovedet ikke så vigtig prisforskel på de 2 modeller, så det er virkelig ikke det, der afgør om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere fems-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige pengebeløb. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve enormt mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode grunde til at vælge iphone 6

hvis man handler på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden telefontelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt normale brugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et stort kvalitetsløft. iphone 6 har en anderledes billedchip, der både er hurtigere og mere behagelig til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får adskillige pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man optager video er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket gør at fotografiapparatet hele tiden stiller kantet. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s kun optager med det halve.