iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev to nye smartphones startet i danmark fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er fire.7”, men plusmodellen er femfem”. derudover er næsten alt ens, og de kan kæmpe set det samme. desuden er der heller overhovedet ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er overhovedet ikke det, der afgør om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige omkostninger. man kan få de klassiske applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve enormt mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, fotografiapparatet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man koncentrerer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er virkelig ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden telefontelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt ordinær brugere nu har adgang til. kameraet er sammenlignet med 5s et stort kvalitetsløft. iphone 6 har en moderne billedchip, der både er hurtigere og mere behagelig til autofokus og lysmåling. det betyder ganske enkelt at man får adskillige pletskud, og endnu flere og bedre billeder end med nogen anden mobil på markedet. forskellen når man optager video er til at tage og mærke på, for iphone 6 er både skarpere og leverer pæne farver, og så har den livefokus, hvilket gør at fotografiapparatet hele klokken stiller præcist. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne optager med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s bare optager med det halve.