iPhone 6: Apples supermobil


i 2014 blev to nye smartphones startet i danmark fra apple, nemlig iphone 6 og iphone 6 plus. forskellen er størrelsen, for den ene er 4.7”, men plusmodellen er 5fem”. derudover er næsten alt ens, og de kan højt set det selvsamme. desuden er der heller slet ikke så vigtig prisforskel på de to modeller, så det er virkelig ikke det, der aflaver om man vælger den ene eller den anden model. de er begge forbedringer af den tidligere 5s-udgave.

køb din iphone 6 hos tdc

uanset om man vælger den almindelige eller store iphone 6, så kan man finde fremfinde den hos tdc til fordelagtige beløb. man kan få de originale applefarver, men også spacegray, silver og gold. til dagligt vil man opleve mange fordele som ejer af denne smartphone, heraf kan nævnes forbedringer når det kommer til skærmen, kameraet, batteri og strømforbrug, antenne og signalkvalitet samt forbedringer i programmet.

gode årsager til at vælge iphone 6

hvis man fokuserer på skærmen, så vil man straks opdage at den er mere farveægte, og der er ikke tidligere set så korrekt en farvegengivelse på nogen anden telefontelefon. det er en professionel kvalitet, som de helt ordinær brugere nu har adgang til. fotografiapparatet er sammenlignet med 5s et stort kvalitetsløft. iphone 6 har en anderledes billedchip, der både er hurtigere og mere tilpas til autofokus og lysmåling. det betyder ganske isolerede at man får adskillige pletskud, og adskillige og bedre billeder end med nogen anden telefon på markedet. forskellen når man optager film er til at tage og føle på, for iphone 6 er både skarpere og leverer smukke farver, og så har den livefokus, hvilket gør at fotografiapparatet hele tiden stiller skarpt. den forbedrede skarphed skyldes til dels at 6-modellerne filmer med 60fps, dvs. 60 billeder i sekundet, hvor 5s bare filmer med det halve.